Автопарк
„ЕКОФРУТ” ООД предоставя на Ваше разположение богат и съвременен автопарк за вътрешен и международен транспорт. Автомобилите ни отговарят на всички международни изисквания. За нас най-важното за успешна доставка е качествения автомобил, затова всички наши автомобили подлежат на редовни технически прегледи. Това гарантира успешния транспорт на Вашите пратки.
Автомобилният ни парк разполага със стандартни и специализирани превозни средства на водещи европейски производители, който целогодишно изпълняват карго превози в различни части на континента:
  • Влекачи с полуремаркета
  • Влекачи с хладилни полуремаркета
  • Автомобили до 3 т
  • Хладилни полуремаркета с възможност за товарене на два реда
Всички автомобили са включени към лицензи и са снабдени с необходимите сертификати, даващи право на нашата транспортна фирма да извършва международни товарни превози по всички европейски дестинации.
Всички превози и товари, които извършваме са под покритието на целогодишна застраховка (отговорност на превозвача) по конвенция СМR. Фирмата разполага и с многократни разрешителни СЕМТ/ЕКТМ.
Собственият автопарк ни позволява гъвкавост и контрол върху широка гама транспортни услуги за групажни, хладилни и конвенционални товари. Автомобилите ни са оборудвани с необходимите съвременни средства за комуникация с цел осигуряване на навременна информация на клиентите за движението на техните пратки.
Хладилните полуремаркета поддържат температура от -30С до +30С, с възможност за товарене на два реда и термограф.
Бордовите ремаркета се използват за извършване на транспорт на опакованата стока, която не се влияе от резки промени в температурата. Те могат да бъдат използвани всестранно.
Габарити/товарен капацитет на полуремаркетата:
  • Дължина – 13.6 м
  • Ширина – 2.45-2.48 м
  • Височина – 2.50-3.00 м
  • До 25 тона товарно тегло
При необходимост могат да бъдат предоставени за определени маршрути и други типове автомобили: мегатрейлъри, джъмбо, хенгери, малки камиони.
Хладилен транспорт
Бордови Транспорт
Транспорт до 3 тона